Το Κέντρο

Το Κέντρο μας ιδρύθηκε το 1989 με την επωνυμία Κέντρο Ξενόγλωσσων Σπουδών από εκπαιδευτικούς 4ης γενιάς για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής Ραφήνας-Πικερμίου-Νέας Μάκρης-Αρτέμιδας, για ξενόγλωσση κατάρτιση.

Μέσα σε μια πενταετία ολοκληρώθηκαν οι κτηριακές εγκαταστάσεις ενός άρτια εξοπλισμένου εκπαιδευτηρίου, εγγεγραμμένου μέλους της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (Europalso) και συνεργαζόμενου με επίσημους αναγνωρισμένους φορείς όπως το Hellenic American Union, το British Council, κ.α.

Στα 30 του χρόνια, αριθμεί πάνω από χίλιους σπουδαστές και αντίστοιχο αριθμό τίτλων πιστοποίησης γλωσσομάθειας.

Κτιριακές υποδομές | Κέντρο Ξενόγλωσσων Σπουδών Γκαντώνα. Ιδρύθηκε το 1990 από την Αγνή Γκαντώνα για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής Ραφήνας-Πικερμίου-Νέας Μάκρης-Αρτέμιδας, για ξενόγλωσση κατάρτιση, είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (Europalso) και συνεργάζεται με το Hellenic American Union, το British Council κ.ά.

Το Κέντρο μας διευθύνει η Αγνή-Πολυτίμη Γκαντώνα, απόφοιτος του Νομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής Αθηνών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου του Χιούστον, ΗΠΑ (Β.Α., Department of English Language and Cross-Cultural Communication, University of Houston, USA), του Παιδαγωγικού τμήματος του Πανεπιστημίου της Ουαλλίας (Μ.Ed. Department of Education, University of Wales, Cardiff), και υποψήφια διδάκτωρ του Τμήματος Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου του Νιου Χάμσαϊρ (PhD in Applied in Linguistics, Hellenic American University, New Hampshire, USΑ).

Μέχρι σήμερα έχει αφιερώσει 28 χρόνια στη διδασκαλία της Αγγλικής ενισχύοντας την εμπειρία της  με την παρακολούθηση σεμιναρίων που αφορούν στα παιδαγωγικά, παιδοψυχολογία, ειδικές μαθησιακές δυσκολίες καθώς και την τεχνολογική υποστήριξη  της διδασκαλίας ξένων γλωσσών.

Πέρα από τη μόρφωση και την εμπειρία, κινητήρια δύναμη της αποτελεί η αγάπη και η εκτίμηση προς το έργο του δασκάλου.

Αγνή Πολυτίμη Γκαντώνα | Κέντρο Ξενόγλωσσων Σπουδών Γκαντώνα. Ιδρύθηκε το 1990 από την Αγνή Γκαντώνα για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής Ραφήνας-Πικερμίου-Νέας Μάκρης-Αρτέμιδας, για ξενόγλωσση κατάρτιση, είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (Europalso) και συνεργάζεται με το Hellenic American Union, το British Council κ.ά.