Προγράμματα ενηλίκων

Προσφέρουμε τις καλύτερες και οικονομικότερες ευκαιρίες στους ενήλικους ώστε να βελτιώσουν τα Αγγλικά τους ή να αποκτήσουν έγκυρη πιστοποίηση, με τρία διαφορετικά προγράμματα:

Ταχύρρυθμα τμήματα IELTS και Proficiency

Η διδασκαλία γίνεται από εξειδικευμένους καθηγητές.

REFRESH

Τρίμηνα τμήματα ενηλίκων, που αφορούν σε όλα τα επίπεδα, είτε πρόκειται για ανάκτηση γνώσεων και εξάσκηση (πρόγραμμα Refresh) είτε για πιστοποίηση. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται 3 ώρες μαθήματος ανά εβδομάδα και επιπλέον υποστήριξη, όπως mock tests (προσομοιώσεις εξετάσεων), εξάσκηση στα προφορικά, παρακολούθηση webinars και άλλες δραστηριότητες.

Professional Development: Teacher training courses

Το πρόγραμμα προσφέρει επαγγελματική εκπαίδευση σε όσους έχουν ήδη πιστοποιητικό διδασκαλίας αλλά επιθυμούν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους και να αναβαθμίσουν τις διδακτικές τους δεξιότητες. Η προετοιμασία αφορά στο ΤΚΤ (Teacher Knowledge Test) το οποίο διενεργείται από το Cambridge British Council.

Πρόκειται για επαγγελματική εκπαίδευση που στοχεύει σε όσους έχουν ήδη πιστοποιητικό διδασκαλίας αλλά θέλουν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους με αυτό το πιστοποιητικό. Παρέχεται από το Cambridge British Council και δίνει άλλη διάσταση το βιογραφικό σας και τις ικανότητές σας στη διδασκαλία.

Logo with sticker | Κέντρο Ξενόγλωσσων Σπουδών Γκαντώνα. Ιδρύθηκε το 1990 από την Αγνή Γκαντώνα για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής Ραφήνας-Πικερμίου-Νέας Μάκρης-Αρτέμιδας, για ξενόγλωσση κατάρτιση, είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (Europalso) και συνεργάζεται με το Hellenic American Union, το British Council κ.ά.